ANWB Autoverzekering reviews

  • Totaal aantal reviews van ANWB Autoverzekering: 93 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ANWB Autoverzekering:
    9.8

Deel jouw ANWB Autoverzekering review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ANWB Autoverzekering abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ANWB Autoverzekering

goede prijs

ANWB Autoverzekering

Ik heb een brief gekregen dat mijn aantal schade vrije jaren niet kloppen ik moet nu per maand 23 euro meer betalen, dat vind ik een hoop geld. Ik wil daarom dit contract opzeggen.

ANWB Autoverzekering

De auto verzekering heb ik nu een jaar gehad, omdat dat moest, maar ben er bij weggegaan, omdat de verzekering sowieso al dubbel zo duur was als vele anderen verzekeraars. maar omdat mijn rijbewijs anderhalf jaar heb, en een halfjaar geleden schade heb gemaakt aan een andere auto, en dus een nog 0 jaren vrijeschade heb. ben ik -5 schade vrije jaren gegaan. nou mijn auto verzekering bij de anwb was 79,24. wat ik al erg prijzig vind. maar door die schade waaardoor op -5 kwam te staan. ging mijn verzekering in 1 keer naar €160 per maand, dat werd mij echt te gek. Nu heb ik bij een andere verzeraar, met ongeveer de zelfde voorwaarden en rechten. voor ongeveer €60 minder. Namelijk €101. nou dan is de keuze snel gemaakt. Verder no problems gehad.

ANWB Autoverzekering

Goede verzekering maar duurder dan Allianz waar wij ook gede ervaringen hebben

ANWB Autoverzekering

verzekering is een stuk goedkoper bij andere verzekeraars

ANWB Autoverzekering

Auto verkocht

ANWB Autoverzekering

Good, fast service, but expensive compare with other insurance companies.

ANWB Autoverzekering

Prima verzekering

ANWB Autoverzekering

De ANWB autoverzekering zeg ik per 5 maart 2020 op vanwege dat ik in Portugal woon en mijn auto nu een Portugees kenteken heeft.
De ANWB autoverzekering heb ik als positief ervaren. Jammer dat alleen auto’s met Nederlands kenteken kunnen worden verkeerd.

ANWB Autoverzekering

Top service

Voor ANWB Autoverzekering zijn in totaal 93 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 6 reviews geschreven.ANWB Autoverzekering opzeggen

Binnen 2 minuten ANWB Autoverzekering opzeggen


Consumenten zien de ANWB als sterkste verzekeringsmerk

29-05-2015

Consumenten vinden ANWB het sterkste verzekeringsmerk. Met deze uitkomst is Centraal Beheer Achmea van de eerste plek gestoten.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord