Statistieken Amersfoortse Courant

  • Totaal aantal reviews van Amersfoortse Courant: 12 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Amersfoortse Courant:

Amersfoortse Courant opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Amersfoortse Courant per Nederlandse provincie


Amersfoortse Courant opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Amersfoortse Courant tussen mannen en vrouwen


Amersfoortse Courant opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Amersfoortse Courant voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken september

Amersfoortse Courant is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Utrecht, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Hoogland de meeste opzeggingen van een Amersfoortse Courant abonnement gedaan. De personen die Amersfoortse Courant hebben opgezegd hebben 12 reviews achtergelaten op deze website. Amersfoortse Courant opzeggen ivm overlijden is 5% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Amersfoortse Courant opzeggen.

Amersfoortse Courant

Overbodig geworden

Amersfoortse Courant

Omdat AD Amersfoortse Courant een ochtendblad is en pas tegen 07.00 uur bezorgd wordt, hebben wij weinig tijd om de krant 's morgens te lezen (wij werken allebei full-time). Als wij 's avonds de krant lezen, meestal na het avondeten, is het oud nieuws en hebben wij de actualiteit allang op internet gelezen.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord