ACSI FreeLife reviews

  • Totaal aantal reviews van ACSI FreeLife: 62 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ACSI FreeLife:
    9.7

Deel jouw ACSI FreeLife review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ACSI FreeLife abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ACSI FreeLife

Prima blad. Altijd met veel plezier gelezen. Geeft veel informatie over nieuwe producten en diensten. Zeer informatief. Ook de technische vragen worden in elders taal beantwoord.

ACSI FreeLife

Overbodig

ACSI FreeLife

Hierbij wil ik het abonnement op de ACSI campingboekjes opzeggen omdat ik lid ben geworden van NKC en ze daar ook krijg.

ACSI FreeLife

Prima blad, maar geen tijd om te lezen. Meer dan de helft ligt nog ingepakt te wachten.

ACSI FreeLife

Geen belangstelling meer

ACSI FreeLife

We maken relatief weinig tot geen gebruik van de Free Life. Vandaar dat we besloten hebben om het abonnement op te zeggen.

ACSI FreeLife

wij kamperen niet meer vandaar dat we er geen gebruik meer van willen maken, we hebben de kaart altijd zoveel mogelijk gebruikt, erg makkelijk.

ACSI FreeLife

ik heb een caravan en geen camper

ACSI FreeLife

ik heb een caravan en geen camper

ACSI FreeLife

altijd tevreden geweest maar ziekte belemmert mijn vacantie

Voor ACSI FreeLife zijn in totaal 62 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 100% van de opzeggingen voor ACSI FreeLife reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 37 reviews geschreven.ACSI FreeLife opzeggen

Binnen 2 minuten ACSI FreeLife opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord