Statistieken Ziggo televisie

  • Totaal aantal reviews van Ziggo televisie: 46 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Ziggo televisie:

Ziggo televisie opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Ziggo televisie per Nederlandse provincie


Ziggo televisie opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Ziggo televisie tussen mannen en vrouwen


Ziggo televisie opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Ziggo televisie voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken december

Ziggo televisie is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Zuid-Holland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Rotterdam de meeste opzeggingen van een Ziggo televisie abonnement gedaan. De personen die Ziggo televisie hebben opgezegd hebben 46 reviews achtergelaten op deze website. Ziggo televisie opzeggen ivm overlijden is 1% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Ziggo televisie opzeggen.

UPC televisie

KPN alles in een pakket. Wij hadden telefoon en internet van kpn en kabeltv van UPC.Dit is ons altijd goed bevallen. Alleen was het alles in een pakket goedkoper , daarom zijn we overgestapt. Als de kabeltv niet zo duur was geweest hadden we daar nog altijd gebruik van gemaakt.Voor ons hoeft al die tv zenders niet.De kabel was prima.

UPC televisie

Kpn glasvezel, compleet pakket . Ook combi korting met andere kpn diensten zoals gsm abonnement


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord