Statistieken Vriendenloterij

  • Totaal aantal reviews van Vriendenloterij: 3315 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vriendenloterij:

Vriendenloterij opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Vriendenloterij per Nederlandse provincie


Vriendenloterij opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Vriendenloterij tussen mannen en vrouwen


Vriendenloterij opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Vriendenloterij voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken maart

Vriendenloterij is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Zuid-Holland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van 's-Gravenhage de meeste opzeggingen van een Vriendenloterij abonnement gedaan. De personen die Vriendenloterij hebben opgezegd hebben 3315 reviews achtergelaten op deze website. Vriendenloterij opzeggen ivm overlijden is 0% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Vriendenloterij opzeggen.

Vriendenloterij

Vanavond naar de opname van de piano in het concertgebouw geproduceerd door blue circle ism de vriendenloterij. Wat een ongastvrije vertoning. 2 uur bij een opname zitten , waar je niet naar de wc kan of een drankje kan drinken. Gewoon klapvee inschakelen zonder er iets tegenover te stellen.

Vriendenloterij

teveel eromheen allerlei acties e.d.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord