Statistieken VolZin

  • Totaal aantal reviews van VolZin: 7 reviews
  • Gemiddelde beoordeling VolZin:

VolZin opzeggingen per regio

Opzeggingen voor VolZin per Nederlandse provincie


VolZin opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor VolZin tussen mannen en vrouwen


VolZin opzeggingen per maand

Opzeggingen voor VolZin voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken september

VolZin is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Gelderland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Haarlem de meeste opzeggingen van een VolZin abonnement gedaan. De personen die VolZin hebben opgezegd hebben 7 reviews achtergelaten op deze website. VolZin opzeggen ivm overlijden is 6% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die VolZin opzeggen.

VolZin

een heel goed tijdschrift!

VolZin

26 februari 2014 heb ik een opzegbrief per post gestuurd naar BDU/Tijdschriften Barneveld met een kopie van mijn legitimatie om de Volzin op te zeggen. Ik heb geen reactie ontvangen op deze brief en nu blijkt dat mijn abonnement nog gewoon doorloopt. Vandaar dat ik nogmaals, maar langs een andere weg, probeer mijn abonnement op te zeggen.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord