Statistieken Varagids

  • Totaal aantal reviews van Varagids: 296 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Varagids:

Varagids opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Varagids per Nederlandse provincie


Varagids opzeggingen per leeftijdsgroep

Opzeggingen voor Varagids onderverdeeld per leeftijdsgroep


Varagids opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Varagids tussen mannen en vrouwen


Varagids opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Varagids voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken juni

Varagids is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Noord-Holland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Groningen de meeste opzeggingen van een Varagids abonnement gedaan. De personen die Varagids hebben opgezegd hebben 296 reviews achtergelaten op deze website. Varagids opzeggen ivm overlijden is 7% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Varagids opzeggen.

Varagids

Mijn zoon heeft zich 1 jaar geabonneerd op de VARA gids voor de ereader die je daarbij als cadeau kreeg. Nu wil ik abonnement niet verlengen omdat ik het gewoonweg te duur vind. En ik merk dat we steeds minder in de gids kijken.

Varagids

Alles lijkt mij duidelijk. Alleen al deze manier van opzeggen zou mij doen besluiten om nooit meer een abonnement te nemen.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord