Statistieken Tros Kompas

  • Totaal aantal reviews van Tros Kompas : 75 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Tros Kompas :

Tros Kompas opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Tros Kompas per Nederlandse provincie


Tros Kompas opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Tros Kompas tussen mannen en vrouwen


Tros Kompas opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Tros Kompas voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken oktober

Tros Kompas is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Limburg, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Eck en Wiel de meeste opzeggingen van een Tros Kompas abonnement gedaan. De personen die Tros Kompas hebben opgezegd hebben 75 reviews achtergelaten op deze website. Tros Kompas opzeggen ivm overlijden is 4% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Tros Kompas opzeggen.

Tros Kompas

Mevr Hofman gaat naar een verzorgingshuis is slecht ziende en kan moeilijk lopen naar operatie van haar heup daarom deze opzeging.

Tros Kompas

Prima blad voor mensen welke graag achtergrond willen lezen over uitzendingen welke komende periode verschijnen. Echter voor ons wegens tijdgebrek en kostenbesparing goed om dit blad op te zeggen de service van abonnementopzeggen.nl heeft ons hiermee geholpen.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord