Statistieken Toeractief

  • Totaal aantal reviews van Toeractief: 115 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Toeractief:

Toeractief opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Toeractief per Nederlandse provincie


Toeractief opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Toeractief tussen mannen en vrouwen


Toeractief opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Toeractief voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken mei

Toeractief is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Zuid-Holland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van 's-Gravenhage de meeste opzeggingen van een Toeractief abonnement gedaan. De personen die Toeractief hebben opgezegd hebben 115 reviews achtergelaten op deze website. Toeractief opzeggen ivm overlijden is 0% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Toeractief opzeggen.

Toeractief

We hebben jarenlang genoten van touractief ,veel gebruik gemaakt van wandel en fietsroutes! In verband met onze leeftijd stoppen we ermee.

Bedankt en vriendelijke groet.

Toeractief

Na jaren deze Toer Actief te hebben ontvangen met hele mooie suggesties en routes, heeft ons nu te doen besluiten om met dit abonnement te stoppen. Wij zijn volledig nu voorzien van informatie.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord