Statistieken Sterpolis nv

  • Totaal aantal reviews van Sterpolis nv: 2 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Sterpolis nv:

Sterpolis nv opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Sterpolis nv per Nederlandse provincie


Sterpolis nv opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Sterpolis nv tussen mannen en vrouwen


Sterpolis nv opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Sterpolis nv voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken maart

Sterpolis nv is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie , kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van de meeste opzeggingen van een Sterpolis nv abonnement gedaan. De personen die Sterpolis nv hebben opgezegd hebben 2 reviews achtergelaten op deze website. Sterpolis nv opzeggen ivm overlijden is 0% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Sterpolis nv opzeggen.

Sterpolis nv

Hiermee verzoek ik u de levensverzekering van mij op te zeggen. De reden is dat ik getrouwd ben en een nieuwe levensverzekeringspolis samen met mijn man heb.

Bij voorbaat hartelijk dank hiervoor.

Sterpolis nv

Hiermee verzoek ik u de inboedelverzekering van het huis Beststraat 44 te Arnhem polisnr. 500148956 per direct te beëindigen. De huur van dit huis is per 1 september 2007 opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord