Statistieken Staatsloterij

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:

Staatsloterij opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Staatsloterij per Nederlandse provincie


Staatsloterij opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Staatsloterij tussen mannen en vrouwen


Staatsloterij opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Staatsloterij voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken september

Staatsloterij is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Utrecht, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Terneuzen de meeste opzeggingen van een Staatsloterij abonnement gedaan. De personen die Staatsloterij hebben opgezegd hebben 937 reviews achtergelaten op deze website. Staatsloterij opzeggen ivm overlijden is 0% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Staatsloterij opzeggen.

Staatsloterij

Ik heb verschillende jaren meegespeeld met de staatsloterij. Na verloop van tijd ben ik met een straatje begonnen met 1/5 loten, kosten 35 euro de opbrengst was per keer minimaal 10 euro. Dat resulteerde in een kostenplaatje van 25 euro per keer. Dit werd te veel voor mijn pensioentje vandaar dat ik nu gestopt ben.

Staatsloterij

Jammer. Nog nooit een beetje prijs gehad. Mijn hoogste winst was 1x €20.-


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord