Statistieken Perry Rhodan

  • Totaal aantal reviews van Perry Rhodan: 4 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Perry Rhodan:

Perry Rhodan opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Perry Rhodan per Nederlandse provincie


Perry Rhodan opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Perry Rhodan tussen mannen en vrouwen


Perry Rhodan opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Perry Rhodan voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken september

Perry Rhodan is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Noord-Holland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Oudkarspel de meeste opzeggingen van een Perry Rhodan abonnement gedaan. De personen die Perry Rhodan hebben opgezegd hebben 4 reviews achtergelaten op deze website. Perry Rhodan opzeggen ivm overlijden is 0% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Perry Rhodan opzeggen.

Perry Rhodan

Goed tijdschrift, dat helaas door allerlei omstandigheden te duur is geworden. Een oplossing zou zijn het als ePub uit te brengen. Zou daardoor mogelijk ook weer nieuwe abonnees kunnen opleveren.

Perry Rhodan

De tijd ontbreekt me om de boekjes te lezen, als ik deze elektronisch zou kunnen aanschaffen dan hield ik een abonnement.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord