NoBody | Natural Body opzeggen

6.0 (1 review)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
De laatste 24 uur zijn er 452 opzegbrieven gedownload


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

NoBody | Natural Body

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

10 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om gratis te downloaden

Brief verzenden

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden zodat u lekker kunt relaxen.

NoBody | Natural Body opzegbrief

JD Communicatie BV
opzeggen

Postbus 1067
2001 BB Haarlem

Plaats, 18 februari 2018

Betreft: opzeggen 'NoBody | Natural Body'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

JD Communicatie BV
opzeggen

Postbus 1067
2001 BB Haarlem


Plaats, 18 februari 2018

Betreft: opzeggen 'NoBody | Natural Body'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beeindigiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beeindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beeindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam
Controleer bij 'NoBody | Natural Body' altijd of het opzegadres nog correct is!
Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja
  • Klantenservice

NoBody | Natural Body adres

JD Communicatie BV
opzeggen
Postbus 1067
2001 BB Haarlem


Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor NoBody | Natural Body en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

NoBody | Natural Body reviews

Lees de 1 reviews van bezoekers die een opzegging van NoBody | Natural Body hebben gedaan.


voor deze opzegservice

NoBody | Natural Body

Ik wil het tijdschrift opzeggen omdat de inhoud mij tegenvalt en ik het geld hard nodig heb voor andere dinegn.

NoBody | Natural Body opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken NoBody | Natural Body
Meer NoBody | Natural Body statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de NoBody | Natural Body opzegbrief gedownload.

Personen die NoBody | Natural Body opzeggen zijn gemiddeld tussen de 30 en 40 jaar. De opzeggingen van NoBody | Natural Body worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 38 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Body Life Magazine en PC-Active opgezegd.


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK