Nierstichting opzeggen

9.2 (56 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Nierstichting opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 283 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Nierstichting

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Nierstichting opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Nierstichting abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Nierstichting opzegbrief

Nierstichting
Opzeggen nierstichting

Postbus 2020
1400 DA Bussum

Plaats, 2 februari 2023

Betreft: opzeggen 'Nierstichting'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Nierstichting
Opzeggen nierstichting

Postbus 2020
1400 DA Bussum


Plaats, 2 februari 2023

Betreft: opzeggen 'Nierstichting'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Nierstichting' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Nierstichting, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Nierstichting de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
67% ik ben overgestapt
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
84% zegt nee
Aanbevelen
83.00% zegt ja
  • Klantenservice

Nierstichting adres

Nierstichting
Opzeggen nierstichting
Postbus 2020
1400 DA Bussum


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Nierstichting en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Nierstichting reviews

Lees de 56 reviews van bezoekers die een opzegging van Nierstichting hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Nierstichting

Minder mail versturen

Nierstichting

om nierpatiënten te STALKEN voor geld?!! In 2019 dialyseerde ik nog en ik heb toen in een zwak moment helaas 20 euro gedoneerd aan de Nierstichting. Sindsdien blijven ze mij stalken om meer geld, terwijl ik én geregistreerd sta in het bel mij niet register én steeds aangeef dat ik NIET gebeld wens te worden. Wat ik helemaal onbeschoft vindt, is dat de laatste keer de callcenter medewerker tegen me zei dat ze me gewoon lekker blijft bellen, toen ik zei dat ze moesten stoppen mij als nierpatiënt te stalken. Ik heb haar uitgelegd dat ik juist omdat ik nierpatiënt ben, weinig geld heb. Hoewel ik getransplanteerd ben, zit ik namelijk met een nierfunctie van 23% en heb ik te weinig energie om fulltime te kunnen werken. Iedere euro wordt omgedraaid in dit huishouden. Voor mij was en is die 20 euro die ik destijds gedoneerd heb, heel veel geld en GEEN kleine bijdrage zoals de Nierstichting dit blijft noemen aan de telefoon tegen mij. In het verleden heb ik zelfs als ervaringsdeskundige voor de Nierstichting mensen voorlichting gegeven wat het inhoudt om te dialyseren en überhaupt nierpatiënt te zijn. Dit begrijpen zij zelf dus absoluut niet!! Ik kan je vertellen dat je ondanks dat je jong bent, je evengoed onder de dialyse bezwijkt en niet meer kunt werken. Ook na transplantatie ben je zeker niet gezond, kijk alleen al hoe laag mijn nierfunctie is en hoe weinig energie ik heb. Geen haar op mijn hoofd dat ik OOIT nog iets doe voor de Nierstichting.

Nierstichting

Omdat ik verhuis nar een verzorgingshuis zal ik andere keuzes moeten maken bij hoe ik mijn geld moet besteden.

Nierstichting

Tijd voor een ander goed doel

Nierstichting

Goede organisatie

Meer reviews

Nierstichting opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nierstichting
Meer Nierstichting statistieken

Afgelopen maand hebben 6 personen de Nierstichting opzegbrief gedownload.

Personen die Nierstichting opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Nierstichting worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 54 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 37 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Nierstichting worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 56 Nierstichting reviews geplaatst. Ook hebben er 22 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overig". Van de afgelopen 30 dagen was 31 januari de drukste dag. De meest populaire maand om Nierstichting op te zeggen is maart.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Fonds Kind en Handicap en Stichting Spieren voor Spieren opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord