Mijn Creatieve Hobby opzeggen

7.5 (5 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Mijn Creatieve Hobby opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 255 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Mijn Creatieve Hobby

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Mijn Creatieve Hobby opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Mijn Creatieve Hobby abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Mijn Creatieve Hobby opzegbrief

EPN International N.V.
tijdschrift opzeggen

Nieuwstraat 20
5691 AC Son

Plaats, 2 december 2023

Betreft: opzeggen 'Mijn Creatieve Hobby'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

EPN International N.V.
tijdschrift opzeggen

Nieuwstraat 20
5691 AC Son


Plaats, 2 december 2023

Betreft: opzeggen 'Mijn Creatieve Hobby'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Mijn Creatieve Hobby' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Mijn Creatieve Hobby, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Mijn Creatieve Hobby de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
-1.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
100% zegt nee
Aanbevelen
100% zegt nee

Mijn Creatieve Hobby adres

EPN International N.V.
tijdschrift opzeggen
Nieuwstraat 20
5691 AC Son


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor Mijn Creatieve Hobby is 1 maand.


Voorwaarden

1. Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om deel te nemen aan Mijn Creatieve Hobby.

2. Je moet een creatief project of idee hebben dat je wilt uitvoeren.

3. Je moet een plan maken voor je project en een budget opstellen.

4. Je moet een verantwoordelijke volwassene hebben die toezicht houdt op je project.

5. Je moet alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt voor je project kopen of lenen van iemand anders.

6. Je moet de regels en voorschriften van Mijn Creatieve Hobby volgen, zoals het vermeld staat in de Algemene Voorwaarden.


extra informatie

Om Mijn Creatieve Hobby op te zeggen, moet je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@mycreativehobby.nl of door te bellen naar +31 (0)20 888 9999.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Mijn Creatieve Hobby en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Mijn Creatieve Hobby opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van Mijn Creatieve Hobby kunnen abonnementen worden opgezegd zonder enige vergoeding. De opzegging dient schriftelijk te gebeuren binnen 14 dagen na het overlijden. De opzegging kan worden gedaan door een familielid of een vertegenwoordiger van de overledene.
Mijn Creatieve Hobby tijdelijk opzeggen
Ja, dat is mogelijk. Je kunt je abonnement tijdelijk opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Mijn Creatieve Hobby. Zij zullen je verder helpen met het opzeggen van je abonnement.

Mijn Creatieve Hobby reviews

Lees de 5 reviews van bezoekers die een opzegging van Mijn Creatieve Hobby hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Mijn Creatieve Hobby

Ik zeg het abonnement op,omdat het is samen gegaan
en het voor een hobbyclub was.Ik zelf heb een abonnement op Hobby Handig,daarom is het niet nodig van 2x het zelfde blad.Ik wil wel mijn abonnement op Hobby Handig blijven behouden.Maar
Mijn Creatieve Hobby was wel aan mij geadreseerd
maar was voor de Hobbyclub op ons dorp, waarvan ik in het bestuur zit.Met vr gr Rina Goedegebuur.

Mijn Creatieve Hobby

Daar ik al enkele jaren geaboneerd ben,heb ik al een hele stapel boeken,en heb dus al veel voorbeelden om iets te maken,maar toch vind ik het nog altijd een interisand boek,en de ene keer beter dan de andere keer,kijk uit naar de volgende 8 nummers daar ik nu nog betaald heb voor een jaar,
Groetjes

Mijn Creatieve Hobby

Sinds het is samen gevoegd lees/bekijk ik het niet meer met veel belangstelling. 1x gezien is gezien, eerder bladerde ik er vele malen door.

Mijn Creatieve Hobby

Ik doe er momenteel niks mee. Ik geef het blad altijd aan een ander. Daar doe ik het niet voor.

Mijn Creatieve Hobby

Omdat het blad niet meer nieuwe dingen bied, op sieraden gebied.

Mijn Creatieve Hobby opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Mijn Creatieve Hobby
Meer Mijn Creatieve Hobby statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Mijn Creatieve Hobby opzegbrief gedownload.

Personen die Mijn Creatieve Hobby opzeggen zijn gemiddeld tussen de 60 en 70 jaar. De opzeggingen van Mijn Creatieve Hobby worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 66 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

Ook hebben er 5 personen een opzegherinnering ingesteld.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook M Sanders Puzzelhobby BV en hobby handig opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord