KPN glasvezel opzeggen

10.0 (4 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw KPN glasvezel opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 258 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

KPN glasvezel

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
KPN glasvezel opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het KPN glasvezel abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

KPN glasvezel opzegbrief

KPN Klantenservice
Opzeggen

Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Plaats, 3 december 2022

Betreft: opzeggen 'KPN glasvezel'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

KPN Klantenservice
Opzeggen

Postbus 30000
2500 GA Den Haag


Plaats, 3 december 2022

Betreft: opzeggen 'KPN glasvezel'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'KPN glasvezel' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij KPN glasvezel, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang KPN glasvezel de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
50% overbodig geworden
Jaren lid
0.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
100% zegt nee
Aanbevelen
100% zegt nee
  • Klantenservice

KPN glasvezel adres

KPN Klantenservice
Opzeggen
Postbus 30000
2500 GA Den Haag


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor KPN glasvezel en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

KPN glasvezel reviews

Lees de 4 reviews van bezoekers die een opzegging van KPN glasvezel hebben gedaan.


voor deze opzegservice

KPN glasvezel

Weg ermee, ik zit bij ziggo, ruim voldoende, erg tevreden mee.
Kabel, ethernet, kopernetwerk behouden.
Het zogenaamde betere op de toekomst gerichte glasvezel,
echt niet, weiger ik, wil ik niet, ik heb op tijd in de gaten gehad,
en een monteur een "kastje" uit de meterkast laten doen verwijderen, toch kan nog steeds geprobeerd worden mij onvrijwillig gebruiksklaar te maken, voor het belang van glasvezel van een ander, om zo een socialiserend netwerk te bouwen, en ik wordt ogeslokt in deze "sociale buurt" en hun maar lachen, want het gaat ze niet aan, hebben er helemaal geen last van, Ik ben 1. geen oudere, 2. Normaal begaafde en 35 jaar, tevreden, woongenot, huurwoning, en wil er graag wat van maken, ik ben er voor mijzelf, en ik hoef niets te maken te hebben, met het appartement hierboven, of buren, recht op non socialiteit heet dat, daar moet ik wel wat voor doen, en dat heb ik gedaan, en zal dat blijven doen. Mankeert mij niets verder, gaat prima, deze lokale "beschermd wonen" "GGZ" "patienten", ik wil er niet in mee ga, en zal mij verweren waar dit nodig blijft, alle neppers lache zich nog rot, en ik ben zogenaamde de echte, nee, effecten van satanische misbruik, en voormalige anderen levenslijn niet te ontkomen ziektes, gif, deze verzwakkingen, schade, beperking, meligheid, is niet de oorzaak, is niet wat een ander bedoelt, aan wil, aan wou, prima, maar ik wil niet aan hun intenties, hun wereldbeeld, communisme, sociale geloven, ideologieen. grote woorden, ik bedoel, ik leef alleen, ik ben een individu, nederlander, en mijn huurwoning en het genot, vrijheid, solitarisme, behoud ik graag. Zo kan mijn betaalde AVG internet security, VPN gebruik, alsnog worden afgetapt, gaat een ander niets aan, internetverkeer wil ik onzichtbaar houden, en niet schijnonzichtbaar, zonde van mijn geld ook nog, wat ze, algemeen, echt van me weten, en moeten blijven weten, dat wordt toch wel geweten, en niet deze lokalen, want dat zijn gewoon belangen, heb ik niets mee, dienen me niet juist, goed, achtergang en verplaatsing NO WAY! ik heb een gezond ego. gaat ander niet aan, deze privacy belastende techno systemen, apparaat heb ik last van, weg ermee!
Alvast bedankt voor de opzeggen, is dit gelukt, laat het me weten.

KPN glasvezel

Prima maar veel duurder dan T- mobile

KPN glasvezel

Vanwege de hoge energiekosten, gas licht benzine, ben ik aan het besparen wat niet echt noodzakelijk is.

KPN glasvezel

Te duur voor ons.
Per 2 oktober 2021 gaat wij naar T mobile

KPN glasvezel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN glasvezel
Meer KPN glasvezel statistieken

Afgelopen maand hebben 2 personen de KPN glasvezel opzegbrief gedownload.

Personen die KPN glasvezel opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van KPN glasvezel worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 42 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 20 personen een voorbeeldbrief gedownload. Donderdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor KPN glasvezel worden verzonden, voor de hele categorie Glasvezel is dit de zaterdag.

Ook hebben er 3 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "ik ben overgestapt". Van de afgelopen 30 dagen was 3 november de drukste dag. De meest populaire maand om KPN glasvezel op te zeggen is februari.

In de categorie Glasvezel zijn onlangs ook Tele2 glasvezel en Telfort glasvezel (overgenomen door KPN) opgezegd.

KPN glasvezel is één van de abonnementen van KPN. Andere populaire abonnementen van KPN zijn KPN pakket en KPN vaste telefonie.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord