KCK opzeggen

9.6 (236 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw KCK opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 256 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

KCK

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
KCK opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het KCK abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

KCK opzegbrief

ANWB Leden Service Center
Opzeggen

Postbus 93200
2509 BA Den Haag

Plaats, 3 december 2022

Betreft: opzeggen 'KCK'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

ANWB Leden Service Center
Opzeggen

Postbus 93200
2509 BA Den Haag


Plaats, 3 december 2022

Betreft: opzeggen 'KCK'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'KCK' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij KCK, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang KCK de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
80% overbodig geworden
Jaren lid
7.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
86% zegt nee
Aanbevelen
76.00% zegt ja
  • Klantenservice

KCK adres

ANWB Leden Service Center
Opzeggen
Postbus 93200
2509 BA Den Haag


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor KCK en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

KCK reviews

Lees de 236 reviews van bezoekers die een opzegging van KCK hebben gedaan.


voor deze opzegservice

KCK

Er is niks mee met dit blad het wordt allemaal te duur jammer Bedankt voor jarenlang leesplezier.b v d Annemiek Vervloet

KCK

Was jarenlang prima informatie

KCK

Ik ben vele jaren een goede lezer van de KCK maar nu met alle verhogingen ben ik genoodzaakt om div dingen te schrappen en helaas mijn fijne tijdschrift de KCK ,wel wil ik U bedanken voor het leesplezier ,vriendelijke groet Henk en Annemiek VervloetKCK

geen interesse Meer

KCK

Geen, maar gezien mijn leeftijd/gezondheid kan ik helaas niet meer kamperen. Een goed blad waar ik jaren van heb genoten

Meer reviews

KCK opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KCK
Meer KCK statistieken

Afgelopen maand hebben 4 personen de KCK opzegbrief gedownload.

Personen die KCK opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 20 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van KCK worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 42 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 69 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor KCK worden verzonden, voor de hele categorie Tijdschriften is dit de vrijdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 236 KCK reviews geplaatst. Ook hebben er 124 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 8 november de drukste dag. De meest populaire maand om KCK op te zeggen is december.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Waterkampioen en Promotor opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord