Statistieken Greenchoice

  • Totaal aantal reviews van Greenchoice: 25 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Greenchoice:

Greenchoice opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Greenchoice per Nederlandse provincie


Greenchoice opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Greenchoice tussen mannen en vrouwen


Greenchoice opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Greenchoice voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken januari

Greenchoice is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie , kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van de meeste opzeggingen van een Greenchoice abonnement gedaan. De personen die Greenchoice hebben opgezegd hebben 25 reviews achtergelaten op deze website. Greenchoice opzeggen ivm overlijden is 6% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Greenchoice opzeggen.

Huismerk Energie

Helemaal mooi

Greenchoice

Ik heb eergister een telefoontje gehad van een medewerker van Greenchoise. Hij had een hele mooie aanbieding, in eerste instantie heb ik deze geaccepteerd. Nu ben ik het gaan bekijken en kom ik erachter dat het niet klopt. Ik wil nu van deze aanbieding afzien en alles bij het oude laten. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. B.v.d.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord