Finance Control opzeggen

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Finance Control opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 268 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Finance Control

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Finance Control opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Finance Control abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Finance Control opzegbrief

Kluwer
Klantenteam

Postbus 23
7400 GA Deventer

Plaats, 4 december 2023

Betreft: opzeggen 'Finance Control'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Kluwer
Klantenteam

Postbus 23
7400 GA Deventer


Plaats, 4 december 2023

Betreft: opzeggen 'Finance Control'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Finance Control' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Finance Control, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Finance Control de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja

Finance Control adres

Kluwer
Klantenteam
Postbus 23
7400 GA Deventer


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van Finance Control is 1 maand.


Voorwaarden

1. Financieel beheer: Financieel beheer is een proces waarbij financiële informatie wordt verzameld, geanalyseerd en gebruikt om financiële beslissingen te nemen. Het omvat het opstellen van begrotingen, het monitoren van uitgaven en inkomsten, het beheren van schulden en investeringen, het bewaken van de liquiditeit en het voeren van risicobeheer.

2. Financiële planning: Financiële planning is een proces waarbij financiële doelen worden geformuleerd en strategieën worden ontwikkeld om die doelen te bereiken. Het omvat het analyseren van de huidige financiële situatie, het formuleren van financiële doelstellingen, het ontwikkelen van een plan om die doelstellingen te bereiken en het implementeren van dat plan.

3. Risicobeheer: Risicobeheer is een proces waarbij risico's worden geïdentificeerd, geanalyseerd en gemanaged om de kans op verlies of schade te minimaliseren. Het omvat het identificeren van potentiële risico's, het evalueren ervan, het maken van beslissingen over hoe ermee om te gaan en het implementeren van maatregelen om deze risico's te beheersen.


extra informatie

Om Finance Control op te zeggen, moet je contact opnemen met de klantenservice van Finance Control. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar support@financecontrol.com of door een telefoontje te plegen naar +31 (0)20 717 9999.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Finance Control en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Finance Control opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een klant van Finance Control, wordt de overeenkomst met onmiddellijke ingang beëindigd. Er zijn geen verdere voorwaarden of kosten verbonden aan het opzeggen van de dienst bij overlijden.
Finance Control tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om Finance Control tijdelijk op te zeggen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Finance Control om de optie voor tijdelijke opzegging te bespreken.

Finance Control reviews

Lees de 0 reviews van bezoekers die een opzegging van Finance Control hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Finance Control opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Finance Control
Meer Finance Control statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Finance Control opzegbrief gedownload.

Personen die Finance Control opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Finance Control worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 47 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 17 personen een voorbeeldbrief gedownload.

Ook hebben er 3 personen een opzegherinnering ingesteld.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Familia en Tijdschrift Controlling opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord