Het verschil tussen de drie abonnementen Euro Lottery Services, European Lottery Club en EU Lottery

De volgende drie loterijen lijken qua naam op elkaar en zorgen daardoor voor veel verwarring bij het opzeggen van hun bijbehorende abonnement. Hieronder vind u meer informatie over deze drie abonnementen en kunt u voor de abonnementen de opzegbrief downloaden:

 

Euro Lottery Services (ELS)

Euro Lottery Services (ELS) is opgericht in 1994. ELS koopt Europese loterij loten namens de klant. De klant ontvangt een bevestiging van de aankoop van de loten met daarbij de lotnummers in de e-mail. Daarnaast kan de klant inloggen op een beveiligde online omgeving waar de loten te zien zijn. De klant kan kiezen om eventuele winsten uit te laten keren of om hiervan direct nieuwe loten te kopen. 

Website Euro Lottery Services: https://www.els-lotto.com/ 

Download hier de opzegbrief van Euro Lottery Services (ELS)

 

European Lottery Club (ELC) met het product EUjack (ELC)

European Lottery Club is gevestigd in Zwitserland en biedt een loterij aan met de naam EUjack. Deze loterij wordt veelal telefonisch verkocht. Er is een wekelijkse trekking waarvoor bij een klant automatisch een bedrag wordt afgeschreven van de rekening. Alle gewonnen bedragen worden maandelijks automatisch op uw rekening bijgeschreven. 

Website Euro Lottery Club: http://eujack.com/agb.php 

Download hier de opzegbrief van Euro Lottery Club (ELC)

 

EU Lottery

Op de website van EU Lottery zijn naast een e-mailadres en telefoonnummer verder weinig gegevens over de organisatie te vinden. Bij EU Lottery speelt de klant maandelijks met 75 'rijtes', en vindt er wekelijks op vrijdag een trekking plaats.

Website Euro Lottery Services: http://www.eu-lottery.com/

Download hier de opzegbrief van EU Lottery

 

Mocht u twijfelen over het abonnement dat u heeft afgesloten, dan kunt u er ook voor kiezen om alle drie de opzegbrieven te versturen, zodat u er zeker van bent dat uw opzegging ook bij het juiste bedrijf arriveert.

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Varagids

Te duur in deze tijd van diverse streamingdiensten.
Er wordt te weinig gebruik van de gids gemaakt.

Avrobode

fijn blad, ik ben al lid/abonnee sinds de jaren 60 en ik kijk er elke week naar uit.

Cleanprofs

Opzegging bak wordt niet gebruikt

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord