EO Evangelische Omroep opzeggen

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw EO Evangelische Omroep opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 266 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

EO Evangelische Omroep

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
EO Evangelische Omroep opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het EO Evangelische Omroep abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

EO Evangelische Omroep opzegbrief

EO Evangelische Omroep
Postbus 21000
1202 BA Hilversum

Plaats, 9 december 2023

Betreft: opzeggen 'EO Evangelische Omroep'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

EO Evangelische Omroep
Postbus 21000
1202 BA Hilversum


Plaats, 9 december 2023

Betreft: opzeggen 'EO Evangelische Omroep'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'EO Evangelische Omroep' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij EO Evangelische Omroep, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang EO Evangelische Omroep de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja

EO Evangelische Omroep adres

EO Evangelische Omroep
Postbus 21000
1202 BA Hilversum


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van EO Evangelische Omroep is 1 maand.


Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden van de EO Evangelische Omroep zijn:

1. De EO Evangelische Omroep is een christelijke omroep die zich richt op het verspreiden van het evangelie en het verkondigen van Gods Woord.

2. De EO Evangelische Omroep streeft naar een open, respectvolle en waardige behandeling van alle mensen, ongeacht hun levensbeschouwing, afkomst of seksuele geaardheid.

3. De EO Evangelische Omroep streeft naar een evenwichtige programmering met aandacht voor verschillende geloofsrichtingen binnen het christendom.

4. De EO Evangelische Omroep streeft naar een hoge kwaliteit van programma’s en diensten die aansluiten bij de behoeften van haar doelgroep.

5. De EO Evangelische Omroep streeft ernaar om een breed scala aan religieuze, culturele en maatschappelijke thema’s te behandelen in haar programma’s en diensten.


extra informatie

Je kunt EO Evangelische Omroep opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt hen bereiken via telefoon, e-mail of post.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor EO Evangelische Omroep en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

EO Evangelische Omroep opzeggen bij overlijden
De voorwaarden voor opzeggen bij overlijden van EO Evangelische Omroep zijn als volgt:

1. De opzegging dient schriftelijk te gebeuren door een erfgenaam of vertegenwoordiger van de overledene.

2. De opzegging dient aan de EO Evangelische Omroep te worden gericht en moet vermelden dat de overeenkomst met de EO Evangelische Omroep wordt beëindigd wegens het overlijden van de abonnee.

3. De opzegging dient vergezeld te gaan van een kopie van het overlijdenscertificaat of een ander document waaruit blijkt dat de abonnee is overleden.

4. Alle openstaande bedragen die nog verschuldigd zijn aan de EO Evangelische Omroep, dienen binnen 30 dagen na ontvangst van de opzegging te worden betaald.
EO Evangelische Omroep tijdelijk opzeggen
Het is mogelijk om EO Evangelische Omroep tijdelijk op te zeggen. Je kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van de EO. Zij kunnen je verder helpen met het opzeggen van je abonnement.

EO Evangelische Omroep reviews

Lees de 0 reviews van bezoekers die een opzegging van EO Evangelische Omroep hebben gedaan.


voor deze opzegservice

EO Evangelische Omroep opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken EO Evangelische Omroep
Meer EO Evangelische Omroep statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de EO Evangelische Omroep opzegbrief gedownload.

Personen die EO Evangelische Omroep opzeggen zijn gemiddeld tussen de 80 en 90 jaar. De opzeggingen van EO Evangelische Omroep worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 80 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 13 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor EO Evangelische Omroep worden verzonden, voor de hele categorie Omroep is dit de dinsdag.

Van de afgelopen 30 dagen was 24 oktober de drukste dag. De meest populaire maand om EO Evangelische Omroep op te zeggen is oktober.

In de categorie Omroep zijn onlangs ook Omroep WNL en VPRO opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord