Statistieken Energie Direct

  • Totaal aantal reviews van Energie Direct: 115 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Energie Direct:

Energie Direct opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Energie Direct per Nederlandse provincie


Energie Direct opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Energie Direct tussen mannen en vrouwen


Energie Direct opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Energie Direct voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken maart

Energie Direct is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Limburg, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Elsloo de meeste opzeggingen van een Energie Direct abonnement gedaan. De personen die Energie Direct hebben opgezegd hebben 115 reviews achtergelaten op deze website. Energie Direct opzeggen ivm overlijden is 1% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Energie Direct opzeggen.

Energie Direct

Gelieve per omgaande de afgesloten overeenkomst nogmaalste beeindgen. Door mij zijn al diverse pogingen gedaan hieraan om dit te realiseren.

Energie Direct

Jaren geleden erg tevreden. Sinds de Oekraïne één grote schimmige chaos van te hoge inschattingen, storing in de app, geen contact kunnen opnemen, uren tevergeefs in de wachtrij aan de telefoon.

Extra zuur: dat je energiecontract een week voor de Oekraïne afloopt, je een 'nieuw aanbod zal krijgen binnen drie dagen' en vervolgens ...


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord