E.D.Mij opzeggen

10.0 (2 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw E.D.Mij opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 233 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

E.D.Mij

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
E.D.Mij opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het E.D.Mij abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

E.D.Mij opzegbrief

Energie Data Maatschappij B.V.
Postbus 15950
1001 NL Amsterdam

Plaats, 15 juni 2024

Betreft: opzeggen 'E.D.Mij'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Energie Data Maatschappij B.V.
Postbus 15950
1001 NL Amsterdam


Plaats, 15 juni 2024

Betreft: opzeggen 'E.D.Mij'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'E.D.Mij' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij E.D.Mij, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang E.D.Mij de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
20.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
100% zegt nee
Aanbevelen
100% zegt nee

E.D.Mij adres

Energie Data Maatschappij B.V.
Postbus 15950
1001 NL Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van E.D.Mij is 30 dagen.


Voorwaarden

1. E.D.Mij stelt een minimumleeftijd van 18 jaar voor het aanvragen van een lening.

2. Er moet een geldig identiteitsbewijs worden overlegd om de lening aan te vragen.

3. Er moet een inkomensverklaring worden overlegd om de lening aan te vragen.

4. De lening kan alleen worden gebruikt voor doeleinden die door E.D.Mij zijn goedgekeurd, zoals het betalen van rekeningen, het kopen van goederen of diensten of het financieren van investeringen.

5. De lening moet binnen de afgesproken termijn worden terugbetaald, anders zullen er extra kosten in rekening worden gebracht en/of de lening kan worden vervroegd afgelost met extra kosten als gevolg hiervan.


extra informatie

Om E.D.Mij op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van E.D.Mij via hun website of telefoonnummer. Je kunt ook een e-mail sturen naar hun klantenservice om je opzegging te verwerken.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor E.D.Mij en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

E.D.Mij opzeggen bij overlijden
De voorwaarden voor opzeggen bij overlijden van E.D.Mij zijn als volgt:

1. De opzegging dient schriftelijk te gebeuren door de erfgenamen of een wettelijk vertegenwoordiger van de overledene.

2. Er moet een kopie van het overlijdensakte worden verstrekt.

3. Alle openstaande rekeningen en betalingen moeten worden betaald voordat de opzegging effectief is.

4. Alle documentatie die nodig is om de opzegging te voltooien, moet worden verstrekt, waaronder maar niet beperkt tot bankgegevens, adresgegevens en contactinformatie.
E.D.Mij tijdelijk opzeggen
Het is mogelijk om E.D.Mij tijdelijk op te zeggen, maar dit moet wel schriftelijk gebeuren. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van E.D.Mij om je opzegging te regelen.

E.D.Mij reviews

Lees de 2 reviews van bezoekers die een opzegging van E.D.Mij hebben gedaan.


voor deze opzegservice

E.D.Mij

Ik wens gebruik te maken van de afkoelperiode om mijn aanmelding ongedaan te maken.

Ik wens in de toekomst ook niet meer door Uw organisatie benaderd te worden.

M.v.g.

C. van den Berg

E.D.Mij

bij deze wil ik u mededelen dat ik geen overstap
wil maken van mijn huidige energieleverancier
essent naar de nederlandse energie maatschappij.
momenteel heb ik nog geen klantnummer dus kan ik deze in bovenstaande niet invullen.


M.V.G.
R.Karssing...........

E.D.Mij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken E.D.Mij
Meer E.D.Mij statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de E.D.Mij opzegbrief gedownload.

Personen die E.D.Mij opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van E.D.Mij worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 49 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Energie zijn onlangs ook Eneco en Energie Direct opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord