Dierenbescherming opzeggen

9.7 (104 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Dierenbescherming opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 236 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Dierenbescherming

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Dierenbescherming opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Dierenbescherming abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Dierenbescherming opzegbrief

Dierenbescherming
Opzeggen

Postbus 85980
2508 CR Den Haag

Plaats, 13 april 2024

Betreft: opzeggen 'Dierenbescherming'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Dierenbescherming
Opzeggen

Postbus 85980
2508 CR Den Haag


Plaats, 13 april 2024

Betreft: opzeggen 'Dierenbescherming'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Dierenbescherming' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Dierenbescherming, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Dierenbescherming de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
50% te duur
Jaren lid
7.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
100% zegt nee
Aanbevelen
67% zegt nee

Dierenbescherming adres

Dierenbescherming
Opzeggen
Postbus 85980
2508 CR Den Haag


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor een lidmaatschap bij Dierenbescherming is 1 maand.


Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden van Dierenbescherming zijn:

1. Respecteer het leven en de welzijn van alle dieren.
2. Bescherm dieren tegen mishandeling, verwaarlozing en misbruik.
3. Vermijd het gebruik van dieren voor onnodige experimenten of entertainment.
4. Zorg ervoor dat dieren een gezond leven kunnen leiden met toegang tot voedsel, water, schuilplaatsen en medische zorg.
5. Stimuleer verantwoordelijkheid bij mensen voor het houden van huisdieren en het verstrekken van goede zorg aan hun dieren.
6. Promoot educatie over de behoeften van dieren en de verantwoordelijkheden van mensen als het gaat om het behandelen van dieren op een humane manier.


extra informatie

Om je lidmaatschap bij Dierenbescherming op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 030-2305200 of een e-mail sturen naar info@dierenbescherming.nl.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Dierenbescherming en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Dierenbescherming opzeggen bij overlijden
De Dierenbescherming heeft geen specifieke voorwaarden voor opzegging bij overlijden. De leden die lid zijn van de Dierenbescherming kunnen hun lidmaatschap op elk moment opzeggen, ook als ze overlijden. Als een lid overlijdt, kan de familie of erfgenamen contact opnemen met de Dierenbescherming om het lidmaatschap te beëindigen.
Dierenbescherming tijdelijk opzeggen
Het is mogelijk om je lidmaatschap bij Dierenbescherming tijdelijk op te zeggen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van Dierenbescherming.

Dierenbescherming reviews

Lees de 104 reviews van bezoekers die een opzegging van Dierenbescherming hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Dierenbescherming

Van belang

Dierenbescherming

Ik zeg mijn lidmaatschap op vanwege de foutieve en onvolledige informatie in de laatste 'dier' over de wolf. Dat jullie vinden dat boeren die geen wolfwerend raster hebben niet gecompenseerd worden is echt om te huilen! Jullie 'vergeten' voor het gemak even te vermelden dat er ook aanvallen zijn geweest waar wel een wolfwerend raster stond en dat andere dieren zich vast lopen in een raster. Ook zeggen jullie niets over paardenhouders. Die krijgen geen vergoeding voor een wolfwerend raster. Er is hier in Ede een paard van 1.68 m.aangevallen en ingeslapen na een aanrijding met een auto. Wat als de automobiliste hierbij was omgekomen? Wolven zouden geen grote paarden aanvallen, wel dus. Jullie zouden op moeten komen voor ALLE dieren en niet de een boven de andere plaatsen. Waarom zijn wolven belangrijker dan andere dieren?

Dierenbescherming

Goedenmiddag, ik heb jullie nummer 114 gebeld en na 15 min nog geen gehoor, daarna weer geprobeerd, weer hetzelfde, ik vind dat triest, vooral als mensen met een minder inkomen, zich voor de dieren inzetten, en zolang moeten wachten, dit is mijn eerte keer bellen naar jullie, zeer teleurgesteld.

Dierenbescherming

Hartelijk dank voor uw inzet dieren te beschermen

Dierenbescherming

Ik kan het niet meer betalen tot myn grote spyt

Meer reviews

Dierenbescherming opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Dierenbescherming
Meer Dierenbescherming statistieken

Afgelopen maand hebben 7 personen de Dierenbescherming opzegbrief gedownload.

Personen die Dierenbescherming opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Dierenbescherming worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 61 personen een voorbeeldbrief gedownload. Woensdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Dierenbescherming worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

Ook hebben er 14 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overig". Van de afgelopen 30 dagen was 20 maart de drukste dag. De meest populaire maand om Dierenbescherming op te zeggen is december.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook the innerway en Diabetes Fonds opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord