Statistieken de Groene Amsterdammer

  • Totaal aantal reviews van de Groene Amsterdammer: 19 reviews
  • Gemiddelde beoordeling de Groene Amsterdammer:

de Groene Amsterdammer opzeggingen per regio

Opzeggingen voor de Groene Amsterdammer per Nederlandse provincie


de Groene Amsterdammer opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor de Groene Amsterdammer tussen mannen en vrouwen


de Groene Amsterdammer opzeggingen per maand

Opzeggingen voor de Groene Amsterdammer voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken september

de Groene Amsterdammer is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Noord-Brabant, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Eindhoven de meeste opzeggingen van een de Groene Amsterdammer abonnement gedaan. De personen die de Groene Amsterdammer hebben opgezegd hebben 19 reviews achtergelaten op deze website. de Groene Amsterdammer opzeggen ivm overlijden is 1% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die de Groene Amsterdammer opzeggen.

de Groene Amsterdammer

Geen, prima blad

de Groene Amsterdammer

Ik wil abonnement opzeggen, niet om inhoudelijke redenen. Ik blijf de Groene een uitstekend opinieblad vinden met steeds verrassende artikelen. Alleen na jarenlang geabonneerd te zijn, ben ik er ook een beetje op uitgekeken. Inmiddels hebben wij in ons gezin ook een abonnement op een krant. Nu is het tijd een keuze te maken.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord