Confior opzeggen

8.0 (3 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Confior opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 245 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Confior

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Confior opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Confior abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Confior opzegbrief

Confior
abonnement opzeggen

Postbus 75000
7500 KC ENSCHEDE

Plaats, 21 mei 2024

Betreft: opzeggen 'Confior'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Confior
abonnement opzeggen

Postbus 75000
7500 KC ENSCHEDE


Plaats, 21 mei 2024

Betreft: opzeggen 'Confior'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Confior' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Confior, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Confior de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja

Confior adres

Confior
abonnement opzeggen
Postbus 75000
7500 KC ENSCHEDE


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van Confior is 30 dagen.


Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden van Confior zijn:

1. Alle werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden volgens de geldende wet- en regelgeving.

2. Alle werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en deskundigheid.

3. Er dient een duidelijk afgesproken kostenplaatje te zijn, waarbij de klant op de hoogte is van alle kosten die gemaakt worden.

4. Er dient een duidelijk afgesproken tijdschema te zijn, waarbij de klant op de hoogte is van alle deadlines die er gesteld worden.

5. Er dient een duidelijk afgesproken communicatieplan te zijn, waarbij beide partijen op de hoogte zijn van alle informatie die gedeeld wordt.


extra informatie

Je kunt Confior opzeggen door een e-mail te sturen naar de klantenservice van Confior. Geef in de e-mail duidelijk aan dat je je abonnement wilt opzeggen en vermeld ook je naam, adres en accountgegevens. Zodra je e-mail is ontvangen, zal Confior je abonnement binnen 14 dagen opzeggen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Confior en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Confior opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een verzekerde bij Confior, kan de verzekering worden opgezegd door de nabestaanden. Hiervoor dienen zij een schriftelijk verzoek in bij Confior, waarin zij aangeven dat de verzekering wordt opgezegd als gevolg van het overlijden. Daarnaast dient er ook een kopie van het overlijdenscertificaat meegezonden te worden. Als deze documenten correct zijn ingediend, zal Confior de verzekering binnen 14 dagen na ontvangst van het verzoek beëindigen en eventuele resterende premies terugbetalen.
Confior tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om Confior tijdelijk op te zeggen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Confior om dit te regelen.

Confior reviews

Lees de 3 reviews van bezoekers die een opzegging van Confior hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Confior

overstappen naar andere zorgverzekering

Confior

zou ik een copie van de volgende polis kunnen ontvangen 0162624164-3566836.
ik heb dit verzoek ook al een aantal keren via de telefppn gedaan, maar helaas
met vriendelijke groeten ingrid sasbrink

Confior

Ik zeg mijn verzekering op, omdat ik een uitgebreidere verzekering wil. Tevens ben ik niet tevreden over de dienstverlening. Turien & Co is moeilijk bereikbaar en dat ervaar ik als zeer onprettig.
Tevens heb ik destijds gekozen voor een Confior verzekering, maar ik kreeg van jullie post. Na maanden kwam ik er pas achter dat ik niet bij Confior, maar bij Turien & Co verzekerd was. Hier kwam ik achter door Confior te bellen met de vraag waar mijn polis bleef. Maar bij Confior was ik onbekend en stond niet in hun systeem. Pas in september heb ik na 2x bellen (en ca. 30 minuten in de wacht staan) mijn polis van jullie ontvangen.
Dit vind ik allemaal erg slordig. Vandaar mijn opzegging. Ik betaal liever iets meer per maand als ik daar meer duidelijkheid en service voor terugkrijg.

Confior opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Confior
Meer Confior statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Confior opzegbrief gedownload.

Personen die Confior opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Confior worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 47 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Verzekeringen zijn onlangs ook NVS en CZ Zorgverzekering opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord