Caiway internet reviews

  • Totaal aantal reviews van Caiway internet: 9 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Caiway internet:
    9.7

Deel jouw Caiway internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Caiway internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Caiway Premium

Wegens een interessante aanbieding van een andere provider en een betere combinatie van mogelijkheden zeg ik dit abonement op m.i.v.einde opzegtermijn.

Caiway Ultra

Ik was jaren lang tevreden en de laatste tijd is het een drama vooral `savonds iedere keer valt het uit en bij de helpdesk zeggen ze natuurlijk dat het aan de klant ligt en niet aan hun.
waardeloze klantenservice lezen het gewoon op van een brief geen enkel begrip voor de klant en ik verdom het ten ene maale om het modem in de meterkast te gaan zetten en nieuwe kabels te gaan trekken want daar ligt het absoluut niet aan.

Caiway Premium

m.i.v.01.10.2007 zeg ik mijn abonnement op,omdat wij een aantal maanden in het buitenland zullen vertoeven.

Caiway Super

jammer dat ik op moet stappen bij caiway.
goeie gasten,goeie producten maar helaas erg prijzig. was altijd al van mening dat het stukken goedkoper kon.
heb nu iets gevonden voor de helft van de prijs ,zelfde internet snelheden ( down en up )plus bellen !! en geen kpn abbo meer !!!
nogmaals als cai mij dit kan leveren blijf ik 10x liever bij de cai maar alleen mijn internet abbo kost al € 35,- !! maar als cai zakt met de prijzen ben ik er weer bij !!! we moeten op de kleintjes letten .

hans van buuren

Voor Caiway internet zijn in totaal 9 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Caiway internet opzeggen

Binnen 2 minuten Caiway internet opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord