Vanwege de fusie van de twee kabelaars Ziggo en UPC moeten bijna 200.000 klanten van Ziggo hun account bij de dienstverlener van een nieuwe gebruikersnaam voorzien. Dat laat een woordvoerder van Ziggo weten tegenover nu.nl naar aanleiding van berichtgeving door Tweakers.

Het gaat om Ziggo-klanten die een gebruikersnaam hebben die ook al voorkomt in het klantenbestand van UPC. 

De grote overlap komt voort uit de manier waarop Ziggo gebruikersnamen voor klanten aanmaakt. Die worden afgeleid van hun achternaam en initialen. Bovendien is bij de fusie het klantenbestand van Ziggo ook met verschillende internationale databases van UPC samengevoegd, waardoor de kans op dubbele gebruikersnamen groter werd.

Ziggo-klanten die een dubbele gebruikersnaam hebben, krijgen daarover een waarschuwing wanneer zij op 'Mijn Ziggo' willen inloggen. Inloggen is ook pas weer mogelijk zodra zij een nieuwe, unieke gebruikersnaam hebben gekozen. 

Ziggo en UPC voegden hun diensten vorige week definitief samen. Hoewel het moederbedrijf van UPC Ziggo overnam, wordt laatstgenoemde als merknaam gehandhaafd.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CanalDigitaal

geen, we hebben geen schotel meer nodig dat is de reden van opzegging

Alkmaarsche Courant

Goede krant met nieuws uit je eigen woonomgeving.

ANWB lidmaatschap

Meer keuze mogenlijkheden

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK