Minder dan de helft van Nederlanders beluistert voicemail

Slechts 47 procent van alle Nederlanders zegt haar of zijn voicemail te beluisteren wanneer er een bericht ingesproken is.

Hoewel de dienst door minder dan de helft van de Nederlanders actief wordt gebruikt, is de dienst slechts door één op de vijf Nederlanders uitgezet, blijkt uit onderzoek van Telecompaper.

Vooral ouderen nemen de moeite om hun voicemail uit te schakelen. 30% van de 65-plussers heeft de dienst uitgezet, tegenover 10% van de Nederlanders tussen de 20 en 29 jaar oud.

Desondanks stelt slechts 30 procent van de jongeren ingesproken voicemailberichten te beluisteren, veel minder dan het gemiddelde van 47 procent. Ouderen tussen de 50 en 64 jaar zitten juist boven dat gemiddelde; 55 procent van hen luistert naar hun voicemailberichten.

Inspreken
Een groot deel van de Nederlanders spreekt ook geen voicemailberichten in. 69 procent van alle Nederlanders hangt direct op wanneer hij of zij de voicemail te horen krijgt. In slechts 25 procent van de gevallen wordt de welkomstboodschap beluisterd en een bericht ingesproken.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Flair

Graag gelezen weekblad

TVFilm

Helaas bezuinigen

Dagblad van het Noorden

Geen verbeterpunten maar ik krijg hem dagelijks veel te laat. En daarbij komt dat de krant die wij al meer dan 50 jaar lezen ons te duur wordt. De energiekosten en het levensonderhoud wordt zeker voor ons als ouderen er niet beter op.

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord