Minder dan de helft van Nederlanders beluistert voicemail

Slechts 47 procent van alle Nederlanders zegt haar of zijn voicemail te beluisteren wanneer er een bericht ingesproken is.

Hoewel de dienst door minder dan de helft van de Nederlanders actief wordt gebruikt, is de dienst slechts door één op de vijf Nederlanders uitgezet, blijkt uit onderzoek van Telecompaper.

Vooral ouderen nemen de moeite om hun voicemail uit te schakelen. 30% van de 65-plussers heeft de dienst uitgezet, tegenover 10% van de Nederlanders tussen de 20 en 29 jaar oud.

Desondanks stelt slechts 30 procent van de jongeren ingesproken voicemailberichten te beluisteren, veel minder dan het gemiddelde van 47 procent. Ouderen tussen de 50 en 64 jaar zitten juist boven dat gemiddelde; 55 procent van hen luistert naar hun voicemailberichten.

Inspreken
Een groot deel van de Nederlanders spreekt ook geen voicemailberichten in. 69 procent van alle Nederlanders hangt direct op wanneer hij of zij de voicemail te horen krijgt. In slechts 25 procent van de gevallen wordt de welkomstboodschap beluisterd en een bericht ingesproken.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CliniClowns Nederland

Ze doen al erg hun best, succes verder

Plus Magazine

Mooi en interessant magazine met veel adviezen

Bobo

Ik heb als oma een abonnement genomen voor mijn kleinzoon hij heeft deze 2 jaar gehad en is er dolblij mee maar nu is het tijd om verder te kijken naar weer een ander leuk abonnement op een jeugd blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord