Vodafone ziet aantal klanten afnemen en omzet stijgen

Vanwege de flinke daling in het aantal prepaidklanten is Vodafone in een jaar tijd 119.000 klanten kwijtgeraakt. Dat maakt de provider dinsdag bekend bij de presentatie van de jaarcijfers.

Na het vorige boekjaar had Vodafone in Nederland nog 5,297 miljoen klanten. Daar zijn er een jaar later nog 5,160 miljoen van over. Dat betekent een daling van 2,25%.

Deze daling wordt vooral veroorzaakt door een flinke terugloop van het aantal prepaidklanten met 14%. Het aantal klanten met een abonnement steeg juist met 2,7%.

Daar tegenover staat dat onder andere dankzij de groei van dochtermerk hollandsnieuwe de omzet afgelopen jaar licht is gegroeit. Ook was deze groei te danken aan een sterke groei op de zakelijke markt en een verdubbeling van het aantal particuliere breedbandklanten.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CliniClowns Nederland

Ze doen al erg hun best, succes verder

Plus Magazine

Mooi en interessant magazine met veel adviezen

Bobo

Ik heb als oma een abonnement genomen voor mijn kleinzoon hij heeft deze 2 jaar gehad en is er dolblij mee maar nu is het tijd om verder te kijken naar weer een ander leuk abonnement op een jeugd blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord