Vodafone ziet aantal klanten afnemen en omzet stijgen

Vanwege de flinke daling in het aantal prepaidklanten is Vodafone in een jaar tijd 119.000 klanten kwijtgeraakt. Dat maakt de provider dinsdag bekend bij de presentatie van de jaarcijfers.

Na het vorige boekjaar had Vodafone in Nederland nog 5,297 miljoen klanten. Daar zijn er een jaar later nog 5,160 miljoen van over. Dat betekent een daling van 2,25%.

Deze daling wordt vooral veroorzaakt door een flinke terugloop van het aantal prepaidklanten met 14%. Het aantal klanten met een abonnement steeg juist met 2,7%.

Daar tegenover staat dat onder andere dankzij de groei van dochtermerk hollandsnieuwe de omzet afgelopen jaar licht is gegroeit. Ook was deze groei te danken aan een sterke groei op de zakelijke markt en een verdubbeling van het aantal particuliere breedbandklanten.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vriendenloterij

Ik ben er weer ingetrapt, wil geen loten

De Telegraaf

De Telegraaf is een zeer informatieve krant teveel voor mij te lezen

Plus Magazine

Prima blad met veel informatie. Ga nu een periode een ander blad lezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord