Vodafone geeft Nederlandse klanten vanaf begin april zes maanden gratis toegang tot Napster Unlimited. Dat maakte het bedrijf eind maart bekend.

Napster Unlimited is een muziekstreamingsdienst zoals Spotify, waarbij de gebruikers maandelijks kunnen betalen om onbeperkt en reclamevrij muziek te kunnen luisteren.

Het gratis half jaar geldt voor huidige klanten die hun contract verlengen, maar ook nieuwe klanten die een Vodafone Red of Vodafone Smart abonnement afsluiten.

Als je al klant bent bij Vodafone en nog niet in aanmerking komt voor een verlenging omdat je abonnement nog niet afloopt, kan je alsnog het gratis abonnement op Napster krijgen door een Blox-bundel aan te schaffen.

Deze actie van Vodafone start op 7 april en loopt tot en met 30 juni.

Let op! De data die wordt verbruikt bij het streaken van muziek via Napster Unlimited gaat wel gewoon van het aantal maandelijks beschikbare MB's af.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Caravannen!

Een prima blad dat ik nu digitaal ga lezen.

Roularta Media Nederland

tevreden

verisure

Te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord