T-Mobile gaat databundels buitenland vergroten

T-Mobile gaat de grootte van zijn databundels voor gebruik in het buitenland aanpassen. Voor dezelfde prijs krijgen klanten vanaf 7 december ongeveer twee keer zo veel MB's. De Travel & Surf-passen voor gebruik in EU-landen krijgen groottes van 35, 100, 500 en 1000 MB. Daarvoor moet respectievelijk 1,95, 4,99, 14,99 of 24,99 euro worden betaald.

Bij de grootste bundel kunnen gebruikers na het bereiken van de datalimiet nog wel verder internetten, maar met een lagere snelheid. Eerder was 500 MB de maximale bundelgrootte.

Ook de bundels in 'Zone 2' worden aangepast. Binnen die zone vallen onder meer Europese landen die geen lid zijn van de EU, Australië en de VS. De bundels in deze landen worden verhoogd naar respectievelijk 30, 100 en 250 MB. Aan de bundels voor internet in de rest van de wereld is niets veranderd.

Mensen die vaak in het buitenland komen kunnen vanaf december een maandelijks terugkerende EU-databundel van 1000 MB afnemen voor 14,99 euro per maand.

Een maandelijkse bundel voor internet in de hele wereld kost 41,99 euro. Voor dat bedrag krijgen klanten 1000 MB in de EU, 500 MB in Zone 2 en 100 MB in de rest van de wereld.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vriendenloterij

Ik ben er weer ingetrapt, wil geen loten

De Telegraaf

De Telegraaf is een zeer informatieve krant teveel voor mij te lezen

Plus Magazine

Prima blad met veel informatie. Ga nu een periode een ander blad lezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord