T-Mobile gaat bestaande én nieuwe klanten meer data geven in hun abonnement. Dat bevestigt een woordvoerder van de provider op het forum van T-Mobile.

De verhoging geldt alleen voor klanten met internetbundels van 2, 5 of 10 GB. Zij krijgen vanaf mei respectievelijk 3, 6 of 12 GB aan data. Deze verhoging geldt zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten.

Wanneer je als klant in aanmerking komt voor deze verhoging krijg je een sms of e-mail. Klanten met een kleinere bundel dan bovenstaande komen niet in aanmerking voor de verhoging.

Ook de prepaidbundels voor internet worden wat ruimter. Momenteel krijg je al prepaidklant voor 4,95 euro een bundel van 100 MB, dat wordt vanaf mei 200 MB. Voor 9,95 euro krijgt een prepaidklant nu nog 350 MB en dat wordt 1 GB en de 1 GB bundel van 14,95 euro wordt verhoogd naar 1,5 GB.

Volgens de provider zorgt ook de komst van het stabielere 4G-netwerk ervoor dat klanten onbewust meer internet gaan gebruiken. "De behoefte aan meer mobiel internet zien we vooral bij klanten met een grotere internetbundel."

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Caravannen!

Een prima blad dat ik nu digitaal ga lezen.

Roularta Media Nederland

tevreden

verisure

Te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord