Telfort biedt geen analoge tv meer aan na vernieuwen abonnement

Telfort glasvezelklanten die het lopende abonnement vernieuwen om bijvoorbeeld sneller te kunnen internetten, verliezen na de omzetting van het abonnement analoge tv via de zogeheten coaxkabel.

Telfort presenteerde aan het begin van dit jaar een nieuwe abonnementsvorm met daarin de mogelijkheid om sneller te kunnen internetten. Als nieuwe klanten die diensten via glasvezel afnemen, krijgen zij automatisch het nieuwe abonnement. Bestaande Telfort-klanten behouden gewoon het huidige abonnement met analoge tv, maar kunnen zelf bij Telfort zelf het huidige abonnement vernieuwen.

Wanneer je dit doet, verlies je echter de mogelijkheid om via de kabel naar tv te kijken. Ook bij een verhuizing naar een adres in een gebied waar Telfort glasvezeldiensten aanbiedt, krijgt de klant direct de nieuwe abonnementsvorm aangeboden. Alleen dan – en dus niet bij eigen besluit om op hetzelfde woonadres naar de nieuwe abonnementsvorm over te stappen – kan men bij Telfort een verzoek indienen om analoge tv te behouden.

Bron: totaaltv.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CanalDigitaal

geen, we hebben geen schotel meer nodig dat is de reden van opzegging

Alkmaarsche Courant

Goede krant met nieuws uit je eigen woonomgeving.

ANWB lidmaatschap

Meer keuze mogenlijkheden

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK