Telfort biedt geen analoge tv meer aan na vernieuwen abonnement

Telfort glasvezelklanten die het lopende abonnement vernieuwen om bijvoorbeeld sneller te kunnen internetten, verliezen na de omzetting van het abonnement analoge tv via de zogeheten coaxkabel.

Telfort presenteerde aan het begin van dit jaar een nieuwe abonnementsvorm met daarin de mogelijkheid om sneller te kunnen internetten. Als nieuwe klanten die diensten via glasvezel afnemen, krijgen zij automatisch het nieuwe abonnement. Bestaande Telfort-klanten behouden gewoon het huidige abonnement met analoge tv, maar kunnen zelf bij Telfort zelf het huidige abonnement vernieuwen.

Wanneer je dit doet, verlies je echter de mogelijkheid om via de kabel naar tv te kijken. Ook bij een verhuizing naar een adres in een gebied waar Telfort glasvezeldiensten aanbiedt, krijgt de klant direct de nieuwe abonnementsvorm aangeboden. Alleen dan – en dus niet bij eigen besluit om op hetzelfde woonadres naar de nieuwe abonnementsvorm over te stappen – kan men bij Telfort een verzoek indienen om analoge tv te behouden.

Bron: totaaltv.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Noordhollands Dagblad

Ik heb Geen verdere interesse in dit blad.

Basic Fit

Prima service alleen te weinig tijd er meer voor

De Telegraaf

De telegraaf is voor mijn te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord