T-Mobile heeft landelijke 4G-dekking

Het 4G-netwerk van T-Mobile is sinds eind oktober landelijk dekkend. 95% van alle Nederlanders woont nu in het 4G-dekkingsgebied van T-Mobile, zo meldt de provider. Voor het eind van het jaar denkt de provider een dekking van 99 procent te halen.

T-Mobile is de derde provider met een eigen netwerk dat landelijke 4G-dekking heeft. KPN en Vodafone hadden dit al eerder. T-Mobile stelde begin 2013 nog dat er medio 2014 al een landelijk dekkend 4G-netwerk zou zijn.

De provider is de afgelopen tweeënhalf jaar bezig geweest om zijn netewrk volledig opnieuw op te bouwen. Waar de provider voorheen alleen over hoge frequenties beschikte, is het netwerk nu uitgebreid met lagere frequenties die voor een beter bereik binnenshuis zouden moeten zorgen.

Van de vier providers met een eigen netwerk heeft alleen Tele2 nu nog geen eigen 4G-netwerk dat landelijk dekkend is. Dat netwerk wordt nog uitgerold en heeft nu een dekking van zo'n 90 procent.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Caravannen!

Een prima blad dat ik nu digitaal ga lezen.

Roularta Media Nederland

tevreden

verisure

Te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord