Stijging in aantal opzeggingen Vara Gids na ophef Matthijs van Nieuwkerk

We zien dat er steeds meer opzegbrieven worden aangevraagd voor de VaraGids. Door de ophef rondom het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk waarin er sprake zou zijn van een angstcultuur op de redactie besluiten veel lezers van de VaraGids het abonnement stop te zetten. Reacties die wij terug krijgen van onze gebruikers is dat ze deze omroep niet langer willen steunen als er zo met het personeel wordt omgegaan. Opvallend is dat er ook een stijging is te zien in het aantal Volkskrant opzeggingen. Er zijn Volkskrant lezers waarbij het artikel over DWDD niet wordt gewaardeerd. Reacties van gebruikers van onze opzegservice zeggen hierover:

'De Volkskrant begint steeds meer op een roddelrubriek te lijken.' en 'Bevlogen mensen worden zo kapot gemaakt, niet zozeer de mensen die hun eigen straatje aan het schoonvegen zijn.'

Het nieuws over De Wereld Draait Door houdt de gemoederen bezig. Mocht jij jouw abonnementen onder de loep willen nemen en zo meer geld over willen houden in de maand maak gebruik van onze opzegbrief verzendservice. 

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Story

Mijn moeder kan de tijdschriften niet meer goed lezen, dit is de reden dat we opzeggen.

Innova Energie

Innova Energie BV is een oplochter

Denksport

Met veel plezier gebruik gemaakt van het abonnement. Wegens ziekte wil ik voorlopig stoppen. Heb nog zeven nummers liggen.

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord