Sanoma verkoopt tijdschrift Grazia

Sanoma verkoopt de titel Grazia. Het tijdschrift zou niet genoeg aansluiten bij de vrouwenmerken binnen het portfolio van de uitgever. De verkoop is onderdeel van een herziening van het zogeheten vrouwenportfolio. 

"De performance van de glossymerken van het mediabedrijf loopt niet in lijn met de ontwikkeling van de vrouwenmerken binnen Sanoma, die allen een marktleidende positie bekleden. Sanoma gaat daarom het glossy portfolio opnemen in het vrouwenportfolio en een focus aanbrengen op entertainment", meldt Sanoma in een persbericht.

Contentredactie

Een ander besluit behelst de redactievoering van glossymerken als Beau Monde, Marie Claire en Happy in Shape. Die gaan werken vanuit een en dezelfde contentredactie onder leiding van hoofdredacteur Claudia Straatmans.

"Zij gaan nog meer samenwerken met sterke merken als Veronica Magazine en Shownieuws om op het gebied van entertainment samen verder te bouwen aan een marktleidende positie."

Beau Monde-hoofdredacteur Ellen Litz heeft inmiddels een overstap gemaakt naar Sanoma-dochter Mood for Magazines als Chef LINDA. specials.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

FNV

Altijd prima geïnformeerd via de nieuwsbrief mbt ontwikkelingen

CDA

Sinds ik zo'n twintig jaar geleden lid werd van het CDA is er veel veranderd in de partij. Vind het heel jammer dat we een Boerenpartij hebben gekregen. Persoonlijk heb ik met oud-minister Grapperhaus geen prettige herinnering. Iets beloven en niet nakomen. Ook heel jammer dat P. Omtzigt de partij heeft moeten verlaten.

Basic Fit

Leuke sportschool maar ga in het buitenland wonen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord