Mobiele provider Robin verhoogt snelheid abonnementen

De mobiele provider Robin Mobile verhoogt vanaf juni de internetsnelheden van bijna al zijn abonnementen. Sommige abonnementen worden verdubbeld qua internetsnelheid.

Alleen de Entree-optie, het abonnement met de laagste snelheid, gaat niet omhoog en blijft op 64Kbit/s zitten. De twee overblijvende 3g-abonnementen, Junior en Gewoon Snel, gaat van respectievelijk 400 Kbit/s naar 800 en van 1 Mbit/s naar 2. Het op één-na-snelste abonnement, Super Snel, gaat van 8,2 Mbit/s naar 15 Mbit/s en maakt voortaan bovendien gebruik van een 4G- in plaats van 3G-verbinding. Het snelste abonnement, Pijl Snel, had al 4G maar gaat van 15 Mbit/s naar 25 Mbit/s.

Daarnaast gaan de tarieven voor zakelijke abonnementen met 5 euro per maand omlaag. De wijzigingen gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Robin Mobile staat erom bekend klanten onbeperkt te laten bellen, sms'en en data. Daar staat tegenover dat de snelheden die de provider biedt, doorgaans lager zijn dan bij abonnementen van andere providers.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

De Telegraaf

De krant wordt me te duur.

BN / De Stem

Prima krant-dagelijks uitkijkmoment

Tina

Geen opmerkingen, blijft een super leuk blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK