Provider Robin Mobile geeft klanten een gratis EU-databundel

Provider Robin Mobile geeft zijn klanten vanaf 30 juni standaard een databundel van 50 MB voor gebruik in de hele Europese Unie. Daarmee is de provider, die in Nederland gebruikt maakt van het KPN-netwerk, de eerste die klanten deels gebruik laat maken van data in het buitenland.

Na de eerste 50 MB betalen klanten 8 eurocent per MB binnen de EU, en 1,99 euro per MB buiten de EU. Voorheen konden klanten van Robin Mobile helemaal geen gebruik maken van internet in het buitenland.

Het leek er lange tijd op dat er vanaf december 2015 een einde zou komen aan de roamingkosten binnen de EU, nadat het Europees Parlement stemde voor de afschaffing hiervan. Het overleg tussen het Parlement, de Europese Commissie en de lidstaten verloopt echter stroef en het afschaffen van de roamingkosten lijkt nu op de lange baan te worden geschoven.

4G-abonnement

Vanaf 30 juni introduceert Robin Mobile ook een 4G-abonnement, dat net als het huidige 3G-abonnement onbeperkt bellen, sms'en en internetten biedt. Wel heeft het abonnement een lagere maximale downloadsnelheid dan andere providers.

Klanten die nu al een 3G-abonnement hebben bij Robin Mobile kunnen vanaf 30 juni overstappen op de 4G-variant. Wat de extra kosten hiervan zijn is nog niet bekend.

Het abonnement Robin Super Snel, dat voorheen de snelste variant was met een maximale 3G-snelheid van 8,2 Mbps, wordt in prijs verlaagd van 49.95 naar 44,95 euro per maand.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vriendenloterij

Ik ben er weer ingetrapt, wil geen loten

De Telegraaf

De Telegraaf is een zeer informatieve krant teveel voor mij te lezen

Plus Magazine

Prima blad met veel informatie. Ga nu een periode een ander blad lezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord