Virtuele provider Mobile Vikings stopt in Nederland

De virtuele mobiele provider Mobile Vikings stopt per december met het aanbieden van zijn diensten in Nederland. Dat blijkt uit een mail van het bedrijf aan klanten en wordt ook gemeld op de website.

Mobile Vikings is sinds december 2012 actief op de Nederlandse markt, via het netwerk van KPN. De provider biedt enkel prepaid simkaarten aan.

Per 1 december van dit jaar komt daar een einde aan en worden alle actieve simkaarten gedeactiveerd. Tot die tijd blijft het wel gewoon mogelijk om de simkaart te gebruiken en het prepaidtegoed op te waarderen.

Huidige klanten krijgen nog tot eind november de mogelijkheid om hun nummer onder te brengen bij een andere provider.

Mobile Vikings zal wel actief blijven in België. Als reden voor vertrek uit Nederland geeft het bedrijf tegenover het Belgische ZDNet aan dat Nederland "een door abonnementen verzadigde markt is".

Ook zou Mobile Vikings klanten niet dezelfde functionaliteit en datasnelheid kunnen bieden als andere providers.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

a.s.r. Autoverzekering

Top service!

PANNA!

Ik lees ze niet meer

Beet

super leuk blad,altijd met veel plezier gelezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord