Playboy lanceert nieuwe app met alleen artikelen

Playboy heeft een nieuwe app voor Android en iOS gelanceerd zonder de welbekende naaktfoto's. De apps draaien namelijk alleen om de artikelen.

Playboy Now, zoals de app heet, is sinds deze week verkrijgbaar voor iOS en Android en is door de keuring van beide applicatiewinkels gekomen door de naaktmodellen achterwege te laten.

Het bedrijf omschrijft de app zelf als "gids voor het leven, vrouwen, stijl, humor en alles voor de man van vandaag". Er komen wel artikelen over vrouwen in de app voor en daarbij worden ook wel foto's geplaatst, maar verder dan een foto's van dames in bikini gaat het niet.

Bovendien lijken de fotoshoots niet de focus te hebben en worden die niet uitgebreid behandeld zoals in het blad of op de website. Volgens Playboy draait de app vooral om lijstjes en verrassende artikelen. In augustus vernieuwde Playboy al de website die nu ook meer inzet op de algemene interesses van het mannelijke publiek.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CanalDigitaal

geen, we hebben geen schotel meer nodig dat is de reden van opzegging

Alkmaarsche Courant

Goede krant met nieuws uit je eigen woonomgeving.

ANWB lidmaatschap

Meer keuze mogenlijkheden

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK