Playboy lanceert nieuwe app met alleen artikelen

Playboy heeft een nieuwe app voor Android en iOS gelanceerd zonder de welbekende naaktfoto's. De apps draaien namelijk alleen om de artikelen.

Playboy Now, zoals de app heet, is sinds deze week verkrijgbaar voor iOS en Android en is door de keuring van beide applicatiewinkels gekomen door de naaktmodellen achterwege te laten.

Het bedrijf omschrijft de app zelf als "gids voor het leven, vrouwen, stijl, humor en alles voor de man van vandaag". Er komen wel artikelen over vrouwen in de app voor en daarbij worden ook wel foto's geplaatst, maar verder dan een foto's van dames in bikini gaat het niet.

Bovendien lijken de fotoshoots niet de focus te hebben en worden die niet uitgebreid behandeld zoals in het blad of op de website. Volgens Playboy draait de app vooral om lijstjes en verrassende artikelen. In augustus vernieuwde Playboy al de website die nu ook meer inzet op de algemene interesses van het mannelijke publiek.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CliniClowns Nederland

Ze doen al erg hun best, succes verder

Plus Magazine

Mooi en interessant magazine met veel adviezen

Bobo

Ik heb als oma een abonnement genomen voor mijn kleinzoon hij heeft deze 2 jaar gehad en is er dolblij mee maar nu is het tijd om verder te kijken naar weer een ander leuk abonnement op een jeugd blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord