Online verzekeringen afsluiten blijft populair

Online een verzekering afsluiten is tegenwoordig een doodnormale zaak. Het internet wordt gebruikt om allerhande verzekeringen af te sluiten: een verzekering voor de auto, het huis, de inboedel, een vakantie of een zorgverzekering. Het is ook niet totaal onlogisch: alle informatie die de consument nodig heeft is online tot hun beschikking. De websites van verzekeraars zijn tegenwoordig overzichtelijk en in begrijpelijke taal samengesteld en met behulp van een vergelijkingssite kan er direct al onderscheid worden gemaakt tussen bijvoorbeeld duurdere of goedkope polissen. Al deze mogelijkheden maken het online afsluiten van een verzekering een makkie.

Eerst vergelijken

De meeste consumenten zullen voordat ze een verzekering afsluiten eerst een vergelijking maken van het aanbod. Vergelijken van verzekeringen is mogelijk door eerst een overzicht van een vergelijkingssite te raadplegen. Dit geeft een goede eerste indruk en kost veel minder tijd dan alle websites van aanbieders afzonderlijk langs te gaan. Op basis van de informatie van een vergelijkingssite is het mogelijk om een selectie te maken en op basis van dat resultaat kan rechtstreeks de website van de verzekeraar worden bezocht om daar meer informatie te verkrijgen.

Het is natuurlijk belangrijk om de dekking van de gewenste verzekering te beoordelen om te zien of het bij je past. Bijna bij elke verzekeraar en verzekering is er de mogelijkheid om te kijken of je voor een of meer aanvullende module(s) wil kiezen, om zo een verzekering af te kunnen sluiten die precies bij jou situatie en wensen past.

Bron: verzekeringenvergelijk.com

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

KPN digitenne

werkt top

CARE Nederland

Goed bedrijf

EW - Elsevier Weekblad

Een interessant blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord