Twee nieuwe abonnementsdiensten voor E-books naar Nederland

Er komen dit jaar twee nieuwe abonnementsdiensten voor E-books naar Nederland. Het Deense bedrijf Mofibo en het Britse Bookmate zullen een assortiment boeken aanbieden voor een vast bedrag per maand.

Mofibo is afgelopen maandag gelanceerd en Bookmate komt in september beschikbaar, schrijft Het Financieele Dagblad maandag. Een abonnement bij Mofibo kost 12,99 euro per maand. Bookmate rekent 9,99 euro per maand.

De twee digitale uitgevers richten zich op gebruikers die op mobiele apparaten boeken lezen. Bookmate is al actief in zeventien landen en heeft 600.000 boeken in de database, waaronder 3.500 Nederlandse boeken.

Volgens het FD heeft digitaal lezen in Nederland een marktaandeel van 6,5 procent. Oprichter Morten Strunge van Mofibo zegt dat het marktaandeel in Denemarken is gegroeid van 3 procent tijdens de lancering van Mofibo in 2013, naar 20 procent nu.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Caravannen!

Een prima blad dat ik nu digitaal ga lezen.

Roularta Media Nederland

tevreden

verisure

Te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord