Nieuw netwerk T-Mobile beschikbaar als proefabonnement

T-Mobile laat gebruikers zijn nieuwe netwerk een maand uitproberen met een nieuw proefabonnement. Dat maakt T-Mobile vorige week maandag bekend. Mocht het netwerk van T-Mobile tegenvallen, dan is het zogenoemde 'Test ons nu'-abonnement tot een maand na het afsluiten op te zeggen. T-Mobile betaalt vervolgens aansluitkosten en het aanbetaalde bedrag voor de smartphone terug. Het abonnementsgeld wordt wel ingehouden.

"Ons oude netwerk is vaak een reden geweest dat mensen niet kozen voor T-Mobile", aldus commercieel directeur Marco Kind. Met het proefabonnement hoopt de provider klanten over te halen om zijn nieuwe 4G-netwerk uit te proberen.

De provider werkte de afgelopen jaren aan een nieuw netwerk dat betere dekking moet bieden. Sinds vorige week is het 4G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend, wat inhoudt dat 95 procent van de Nederlandse bevolking leeft in een gebied waar de provider buitenhuis 4G-dekking heeft.

Het proefabonnement is vooralsnog een test die loopt tot het einde van 2015. Mogelijk gaat de provider daarna nog door met het aanbieden van het abonnement, afhankelijk van de resultaten.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

a.s.r. Autoverzekering

Top service!

PANNA!

Ik lees ze niet meer

Beet

super leuk blad,altijd met veel plezier gelezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord