Netflix rolt nieuw webdesign uit

Netflix is begonnen met de uitrol van een nieuw design voor de website, die het bedrijf in maart van het jaar aankondigde.

Dat heeft Netflix maandag bekend gemaakt. Het nieuwe design moet een verbeterde visuele ervaring brengen en gebruikers sneller door de content laten navigeren.

De virtuele dvd-hoesjes zijn vervangen door horizontale beelden, die tegen een zwarte achtergrond worden getoond. Als je als gebruiker met de muis over een titel beweegt dan wordt de foto uitvergroot.

Een pijltje leidt vervolgens naar een detailscherm dat binnen de webpagina wordt geopend. Hier is in verschillende tabbladen meer informatie over de film of serie te vinden.

Verder heeft Netflix de website sneller gemaakt, met name tijdens het scrollen.

De aankomende twee weken wordt het design toegankelijk gemaakt voor alle gebruikers.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Postcode Loterij

veel te omslachtig, zeker in vergelijking met aanmelden

Basic Fit

Bij ons basic-fit zijn er twee drukbanken buiten gebruik ,ik ben nu al 1,5 week bezig met klachten maar het wordt niet gemaakt ze melden het en daarmee moet je het mee doen Basic-fit is gebaat bij een andere leverancier van fitness apparaten. Slecht onderhoud en een waardeloze instelling van Matrix om Basic-Fit zolang te laten wachten. ...

Make A Wish

Goed doel maar kan niet blijven doneren.

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord