Nederlander kijkt gemiddeld een uur per dag Netflix

Nederlanders met een abonnement op Netflix of een andere betaalde video-on-demand-service kijken gemiddeld een uur per dag films of series via zo'n dienst.

Netflix is in Nederland de grootste video-on-demand-dienst. In het vierde kwartaal van 2015 waren er in totaal 1,3 miljoen Nederlandse huishoudens met een Netflix-abonnement. De dienst is vooral populair onder huishoudens met kinderen. 25 procent van deze huishoudens heeft een Netflix-abonnement, tegenover 17 procent van alle Nederlandse huishoudens.

Televisieabonnement
In Nederland heeft slechts 2 procent van de huishoudens geen televisieabonnement. Deze mensen hebben gemiddeld vaker een abonnement op Netflix, maar ook concurrerende diensten zoals Videoland Unlimited en NLziet zijn in deze groep populairder dan gemiddeld.

Lineaire televisie
Onder Nederlanders blijft lineaire televisie ('normaal' tv kijken) de meest populaire manier om films, series en programma's te bekijken. Nederlanders besteden hier gemiddeld bijna veertig procent van hun kijktijd aan.

Meestal wordt tv gekeken op de televisie, maar andere manieren zijn in opkomst. Zo gebruikt 11 procent hiervoor zijn of haar tablet, en 6 procent zijn of haar smartphone.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Caravannen!

Een prima blad dat ik nu digitaal ga lezen.

Roularta Media Nederland

tevreden

verisure

Te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord