KPN komt in het najaar van 2015 met een eigen video-on-demand-dienst waarin ook live tv-zenders kunnen worden bekeken.

De dienst krijgt de naam Play en komt ook beschikbaar voor mensen die geen klant zijn bij KPN. Play krijgt zowel een Android- als iOS-app, maar KPN is niet van plan de dienst ook via een website op laptops en computers beschikbaar te maken.

Een woordvoerder van KPN laat weten dat er een maandelijks abonnement komt met onbeperkt toegang tot de dienst. Wat zo'n abonnement gaat kosten wil KPN nog niet bekend maken. Wel is al duidelijk dat Play maandelijks opzegbaar zal zijn.

KPN belooft films, series en de meest bekeken tv-zenders aan te gaan bieden. Dat houdt dus in dat KPN een dienst als Netflix, waarop je films en series kunt terugkijken gaat combineren met live televisie. Hoe de selectie van zenders precies werkt en hoeveel zenders er beschikbaar komen, is nog niet duidelijk. Ook over het on-demand aanbod kan nog geen uitspraak worden gedaan.

KPN heeft voor zijn tv-klanten al een dienst waarbij films en series teruggekeken kunnen worden. Of dat aanbod overgezet zal worden naar het nieuwe Play is niet duidelijk.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CliniClowns Nederland

Ze doen al erg hun best, succes verder

Plus Magazine

Mooi en interessant magazine met veel adviezen

Bobo

Ik heb als oma een abonnement genomen voor mijn kleinzoon hij heeft deze 2 jaar gehad en is er dolblij mee maar nu is het tijd om verder te kijken naar weer een ander leuk abonnement op een jeugd blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord