KPN komt in het najaar van 2015 met een eigen video-on-demand-dienst waarin ook live tv-zenders kunnen worden bekeken.

De dienst krijgt de naam Play en komt ook beschikbaar voor mensen die geen klant zijn bij KPN. Play krijgt zowel een Android- als iOS-app, maar KPN is niet van plan de dienst ook via een website op laptops en computers beschikbaar te maken.

Een woordvoerder van KPN laat weten dat er een maandelijks abonnement komt met onbeperkt toegang tot de dienst. Wat zo'n abonnement gaat kosten wil KPN nog niet bekend maken. Wel is al duidelijk dat Play maandelijks opzegbaar zal zijn.

KPN belooft films, series en de meest bekeken tv-zenders aan te gaan bieden. Dat houdt dus in dat KPN een dienst als Netflix, waarop je films en series kunt terugkijken gaat combineren met live televisie. Hoe de selectie van zenders precies werkt en hoeveel zenders er beschikbaar komen, is nog niet duidelijk. Ook over het on-demand aanbod kan nog geen uitspraak worden gedaan.

KPN heeft voor zijn tv-klanten al een dienst waarbij films en series teruggekeken kunnen worden. Of dat aanbod overgezet zal worden naar het nieuwe Play is niet duidelijk.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Curves Beuningen

Geen, fijne club.

Vriendenloterij

Prima loterij

Cleanprofs

Het is tijd om te besparen op niet noodzakelijke kosten , dus helaas is nu cleanprofs aan de beurt !!!

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord