Online tv-dienst Play van KPN beschikbaar voor 12 euro per maand

KPN heeft zijn online tv-dienst Play afgelopen maandag beschikbaar gemaakt tegen een introductieprijs van 12 euro per maand.

Met Play kunnen klanten naar 22 tv-zenders kijken, waaronder de zenders van de NPO, RTL en SBS. Ook drie zenders van HBO zijn beschikbaar. Wie voor 2016 een abonnement op Play neemt, betaalt na een gratis proefmaand de eerste elf maanden 12 euro per maand. Wie in 2016 lid wordt betaalt 15 euro per maand. Ook mensen zonder vast of mobiel abonnement bij KPN kunnen Play gebruiken.

Opvallend is dat de dienst ongeveer even duur is als een los abonnement op HBO, dat in Play inbegrepen is. Met een Play-abonnement krijgen gebruikers ook toegang tot het on-demand aanbod van HBO, en de losse app HBO Go.

De kwaliteit is momenteel nog beperkt tot SD. In de toekomst wil KPN ook HD-zenders beschikbaar maken, "maar hiervoor hebben we naast techniek ook met rechten van contentaanbieders te maken", aldus de provider. In 2016 moeten de eerste films en series in HD worden toegevoegd.

Terugkijken

Programma's van de NPO en de zenders van SBS zijn via de dienst zeven dagen lang terug te kijken. RTL-programma's zijn niet on-demand beschikbaar. Gebruikers kunnen zelf wel maximaal 200 uur aan programma's opnemen en opgeslagen houden.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CanalDigitaal

geen, we hebben geen schotel meer nodig dat is de reden van opzegging

Alkmaarsche Courant

Goede krant met nieuws uit je eigen woonomgeving.

ANWB lidmaatschap

Meer keuze mogenlijkheden

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK