Online tv-dienst Play van KPN beschikbaar voor 12 euro per maand

KPN heeft zijn online tv-dienst Play afgelopen maandag beschikbaar gemaakt tegen een introductieprijs van 12 euro per maand.

Met Play kunnen klanten naar 22 tv-zenders kijken, waaronder de zenders van de NPO, RTL en SBS. Ook drie zenders van HBO zijn beschikbaar. Wie voor 2016 een abonnement op Play neemt, betaalt na een gratis proefmaand de eerste elf maanden 12 euro per maand. Wie in 2016 lid wordt betaalt 15 euro per maand. Ook mensen zonder vast of mobiel abonnement bij KPN kunnen Play gebruiken.

Opvallend is dat de dienst ongeveer even duur is als een los abonnement op HBO, dat in Play inbegrepen is. Met een Play-abonnement krijgen gebruikers ook toegang tot het on-demand aanbod van HBO, en de losse app HBO Go.

De kwaliteit is momenteel nog beperkt tot SD. In de toekomst wil KPN ook HD-zenders beschikbaar maken, "maar hiervoor hebben we naast techniek ook met rechten van contentaanbieders te maken", aldus de provider. In 2016 moeten de eerste films en series in HD worden toegevoegd.

Terugkijken

Programma's van de NPO en de zenders van SBS zijn via de dienst zeven dagen lang terug te kijken. RTL-programma's zijn niet on-demand beschikbaar. Gebruikers kunnen zelf wel maximaal 200 uur aan programma's opnemen en opgeslagen houden.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

CliniClowns Nederland

Ze doen al erg hun best, succes verder

Plus Magazine

Mooi en interessant magazine met veel adviezen

Bobo

Ik heb als oma een abonnement genomen voor mijn kleinzoon hij heeft deze 2 jaar gehad en is er dolblij mee maar nu is het tijd om verder te kijken naar weer een ander leuk abonnement op een jeugd blad

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord