Evernote komt met voordeliger abonnement

De zeer populaire notitiedienst Evernote past het aanbod van abonnementen aan en breidt het ook uit. Naast de al bestaande gratis Basic versie en een betaalde Premium versie, lanceert Evernote nu ook een goedkoper Plus abonnement.

Evernote

Evernote is een uitermate populair programma met miljoenen gebruikers. Evernote maakt het onder meer mogelijk om notities te maken en te delen, afspraken te plannen, to-do-lijsten op te stellen en bestanden te uploaden naar een gezamenlijke map. Het is een handige tool om snel en eenvoudig overal  toegang te hebben tot je werk, lijstjes, data en onderzoek. Je kunt alles centraal opslaan, makkelijk delen en communiceren met andere gebruikers. Het programma kan via een applicatie worden gebruikt, zowel Android als iOS, of via een account op de website.

 

De nieuwe abonnementen

Evernote biedt al geruime tijd een gratis Basic abonnement en een betaald Premium abonnement aan. Met de Basic versie heeft de gebruiker geen toegang tot alle functies van het programma. Je kunt wel notities delen en je Evernote account op alle apparaten synchroniseren. De online opslagruimte is beperkt tot 60 Mb aan uploaddata per maand. Met de komst van de nieuwe abonnementsstructuur zijn de mogelijkheden van de gratis versie helaas nog verder beperkt. Zo is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om pdf-bestanden te doorzoeken.

Het Plus abonnement  kost 19,99 euro per jaar, of 2,99 per maand. Dit abonnement ligt qua functionaliteit tussen de twee andere abonnementen in. Zo mag je tot 1Gb per maand uploaden, met een maximale grote van 50Mb per bestand. Je kunt de mobiele applicatie met een wachtwoord vergrendelen, e-mails opslaan en je kunt notities offline raadplegen.

Het Premium abonnement kost 39,99 per jaar, of 4,99 per maand. Hiervoor krijgt de gebruiker toegang tot alle functies. Bijvoorbeeld het ongelimiteerd uploaden van bestanden tot 200Mb per stuk, scannen en digitaliseren van visitekaartje, annoteren van Office en PDF bijlagen en een uitgebreide zoekfunctie. Ook kun je presentaties maken en is het mogelijk om eerdere versies van notities in te zien.

Voor ondernemers is er ook nog een Business abonnement. Dit abonnement heeft dezelfde mogelijkheden als de Premium versie. Het verschil is dat je met alle werknemers op een speciaal voor bedrijven ingericht platform zit. Het delen van informatie en samenwerken wordt zo gemakkelijk. Ook kun je een administratie bijhouden en factureren. Het Business abonnement kost 12 euro per maand, per gebruiker.

Welkome toevoeging

Voor gebruikers die momenteel al een betaald abonnement hebben bij Evernote blijft het abonnement nog een jaar lang hetzelfde. Vanaf volgend jaar kunnen gebruikers dan overschakelen naar een nieuw abonnement.  De komst van een goedkoper abonnement is zeer welkom en zal ongetwijfeld veel afzet vinden. Het nadeel is dat de beschikbare functies in de gratis versie als gevolg van de veranderingen nog beperkter worden. Wel is het makkelijker om een abonnement te kiezen dat aansluit bij je gebruik.

 

 

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

FNV

Altijd prima geïnformeerd via de nieuwsbrief mbt ontwikkelingen

CDA

Sinds ik zo'n twintig jaar geleden lid werd van het CDA is er veel veranderd in de partij. Vind het heel jammer dat we een Boerenpartij hebben gekregen. Persoonlijk heb ik met oud-minister Grapperhaus geen prettige herinnering. Iets beloven en niet nakomen. Ook heel jammer dat P. Omtzigt de partij heeft moeten verlaten.

Basic Fit

Leuke sportschool maar ga in het buitenland wonen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord