Dataverbruik bij Vodafone met 55 procent gestegen

Het dataverbruik bij telecomprovider Vodafone is het gebroken boekjaar 2015 met 55 procent gestegen vergeleken met het jaar daarvoor. Dat meldt Vodafone in zijn jaarcijfers. Het gaat daarbij om het jaar beginnend op 1 april 2015 en eindigend op 31 maart 2016.

Het stijgende dataverbruik is volgens de provider te danken aan de groeiende verkoop van 4G-ondersteunde toestellen. Aan het einde van het boekjaar hadden twee miljoen abonnees een toestel dat gebruik kan maken van 4G en 4G+.

Hoewel het dataverbruik steeg, is het aantal mobiele aansluitingen gedaald met 2,5 procent. De provider heeft nog 5,03 miljoen mobiele klanten. Vooral het aantal prepaid-klanten is afgenomen.

Vodafone Thuis, een abonnement met vaste televisie, internet en telefonie, heeft inmiddels 106.000 abonnees.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Troskompas

Ik ben wel tevreden over Troskompas

Pretium vaste telefonie

Was prima maar niet meer nodig

De Gelderlander

Vindt hem nu te duur ik betaal nu veel te veel tot 16 juni

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord